• https://www.instagram.com/ankaraataturklisesiegitimvakfi/
SATRANÇTA İL BİRİNCİSİYİZ
Vakfımızın maddi manevi destekleriyle çalışmalarına devam eden okulumuz satranç takımı beden eğitimi öğretmeni Muharrem Aydın ve satranç öğretmenimiz Hüseyin Yayla önderliğinde 10-14 Şubat tarihleri arasında yapılan “Okullar Arası Gençler Satranç turnuvaları ” na katıldı, çekişmeli geçen yarışmalar sonucunda takımımız ,tüm rakiplerini geride bırakarak İl birincisi oldu.
Okulumuz satranç takımını ve öğretmenlerimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

Merhum vakıf başkanımız Dr. Erol Üçer’in doğum günü olması nedeni ile aldığımız bu başarıyı başkanımıza ithaf ediyoruz. Kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor , ruhu şad olsun diyoruz.




Satranç takımımız; vakıf koordinatörümüz Gönül Ertuna, beden eğitimi öğretmenimiz Muharrem Aydın ve satranç antrenörümüz Hüseyin Yayla ile başarılarını kutlarken.


Satranç takımımız  beden eğitimi öğretmenimiz Muharrem Aydın ve satranç antrenörümüz Hüseyin Yayla ile başarılarını kutlarken.

  
1418 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ANKARA ATATÜRK LİSESİ

ANKARA ATATÜRK LİSELİLER DERNEĞİ
Üyelik Girişi
ZİYARET BİLGİLERİ
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam25
Toplam Ziyaret341104
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar39.651439.8103
Euro46.689546.8766
Hava Durumu