2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, 3 Eylül'de 1 milyon öğretmene hitap etti.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 2018-2019 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma programının başladığı 3 Eylül'de, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden canlı yayınla okullarda dersbaşı hazırlığı yapan yaklaşık 1 milyon öğretmene hitap etti.

Selçuk'un konuşması 81 ildeki okullardan canlı olarak ta takip edildi.

Başöğretmen Salonu'nda başlayan programa, Ankara'nın merkez ilçelerinden öğretmenler de katıldı. Programa davetli olarak katılan okulumuz öğretmenleri  1978 Atatürk Lisesi mezunu olan SELÇUK´a, Atatürk Lisesi flaması, rozeti ve Almanak kitabı  takdim etti.
Tören sonunda Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK öğretmenlerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

" Öğretmenlik bir insanın kendi öğrenme yolculuğudur, kendi olgunlaşma serüvenidir " ifadesine vurgu yapan Selçuk, konuşmasında öğretmenlere önemli mesajlar verdi.

Yapılan bu mesleki çalışma çalışma proğramıyla , öğretmenlerin genel kültür, özel alan eğitimi, pedagojik formasyon alanlarında bilgi ve tecrübelerinin artırılması, öğretmenlere yeni beceriler kazandırılması, eğitim ve öğretimde karşılaşılan problemlere çözüm yollarının bulunması, öğrenci ile çevrenin ihtiyaçlarına göre plan ve programların hazırlayıp uygulanması amaçlanıyor.Bu yolla öğretmenlerin bilgi ve tecrübelerinin artırılması amaçlanıyor.

Yeni eğitim ve öğretim döneminde tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.


ÖĞRETMENLERİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ ZİYA SELÇUK İLE

 


  
919 kez okundu

ANKARA ATATÜRK LİSESİ

ANKARA ATATÜRK LİSELİLER DERNEĞİ
Üyelik Girişi
ZİYARET BİLGİLERİ
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret264326
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu